Lipstick Djungle

Oh ye, sägar jag bara. Vilken serie, vilka tittade på den? Snacka om att få fly bort lite. Är väl lite så där som man är, ni vet när man var liten och man ville vara prinsesa och man skulle gifta sig med prinsen. Nu för tiden drömmer små tjejer om att få bli vänderhallåor, programhallåor, super modeller och mega idoler. Men när en annan var liten, när det bara fanns svart vit tv, då kunde vi inte drömma om annat än att få bli prinsesa eller dyligt. Var väl iofs inte fy skäms, men prinsar finns ju inte i överflöd. Och ålderna ska ju gärna oxå passa, för vem vill gå och gifta sig med en gammal en. Då ska det till mycket än bara en underbart liv.........*ler.


Känner nog igen mig lite i alla de 3 tjejerna, och ni nu som är yngre än jag, komentera inte deras ålder som gamla, ni kommer oxå dit en dag.........*muhaa. Är ett som man dock kan vara säker på, ja att vi alla för eller senare hamnar där. I denna serie har vi ju allt, de är 3 snygga tjejer, en singel, en som är gift med barn och en som är gift i ett vansinigt förhållande där hennes man inte ens ser henne. Och vem känner inte igen sig lite till mans? Ja, vem är inte lite singel när man entrar krogens dans golv? Allt för att sedan sätta stopp för att man faktiskt har en gubbe där hemma som väntar. Även om han nu inte ser en som han kanske skulle, eller rättare sagt som man själv vill att de ska se en. Ja som den enda de har ögon för, men hur lätt är det. Klär man upp sig, får man oftast inte en reaktion. Eller om man råkar ha fixat till håret, kan han komma med en kommentar om att -har du förresten tagit in posten. Håret är nog det sista han skulle upptäcka, och att det är nyfixat det vet hans inte ens vad det är.

Fick förresten höra, när jag försökte förföra Börje för 2 veckor sedan, att -Kan du inte vika tvätt någon annanstans. Saken var den att jag planerat allt in i minsta detalj, från att han faktiskt fick en härlig middag med gott vin, hade dessutom slagit till och köpt ett lite dyrare vin, hade nog kunnat duga med en billig flaska Vino Tinto med tankte på hans reaktion. Vidare förflyttade han sig in i tv soffan, där han allt för ofta tillbringar sin lediga tid. Till hans stora glädje var det sport på tv, fråga mig inte vad det var, själv var jag ju i anntågan av att förföra min man på bästa sändnings tid, vilket var mitt stora misstag. Hade införskaffat en litet trevligt, vad vi på min tid kallade raffsätt. Om det nu finns de som inte vet vad det är, kan jag förklara att det är ett minnimalt underklädes sett, innehållande trosa, be-hå och gärna strumpebands hållare. Till detta hade jag oxå ett par silkeslena nylon strumpor.

Tassade upp för trappan, fixade lätt till håret. Ni vet så där extra fluffigt och sexigt som bara långt hår kan var...*ler. På med raffsättet, och fäste de nya strumporna i hållarna. Hade även tagit fram mina gamla lack stillet pumps. Insåg att det var ett tag sedan jag använt dem, när jag höll på att falla huvud stupa ut för trappan enbart för att jag jag inte var van vid att hålla balansen längre. Börje undrar vad jag höll på med, och tyckte att jag kunde försöka att städa lite tystare, han var ju mitt uppe i nått han ville se. Redan här skulle jag ha förstått att det skulle bli katastrof, men hade väl lite svårt att se hans signaler. Staplade mig ner för trappan, så tyst som möjligt, ville ju inte att han skulle upptäcka mig innan min stora överraskning.

Trippade in i vardags rummet, ställde mig framför tv, Börje lutade sig åt höger allt för att kunna se tv istället för att upptäcka hur hans fru såg ut. Sakta började jag att röra mig lite sexigt, släppte ner den ena axel på sillkes mogonrocken som jag hade över min utstyrsell. Börje satt fortfarande lutandes mot höger, och jag blev lite varm i kläderna, slängde iväg morgonrocken. Och då utbrister Börje -Skulle du inte kunna vika tvätt någon annanstan än just här!!! Snacka om att känna att man fått en kall dusch. Plockade upp morgonrocken, sa att ja visst det kan jag väl. Och gick ut ur rummet illa kvickt.

Sur som ettika gick jag och la mig, senare kom även Börje och la sig. Helt plötsligt kände jag en hand som kom krypande upp för mitt lår. Då kunde jag inte låta bli, upp for jag och utbrister. -Kan du inte passa på att laga bilen på anna tid än när jag ska sova! Börje for oxå upp och undrade vad jag menade, och jag sa bara. -Får inte jag vika tvätt när du tittar på tv, då kan du fixa bilen på annan tid än när jag ska sova oxå.


Nä nu kära läsare ska jag krypa i säng. I morgon har jag en häktiskt dag, ska faktiskt till frissan. Nej jag ska inte vika tvätt i mogon kväll.....*ler. Sedan ska jag även se om jag kan hitta några kap på rean, finns ju faktiskt en himla massa kul som man kan shopa fortfarande. Så nu säger jag bara Natt, Natti.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0