Ja, som ni ser. I am back.

Ja, vet inte om det är någon tapper som försökt hålla intresset upp för min Blogg. Har varit "borta" från bloggandet sedan Januari, av diverse personliga skäl. Känner nu att jag är tillbaka, kliar riktigt i fingrarna att berätta om min vardag igen.

Så häng kvar, och jag ska så gott jag kan försöka att förgylla er vardag lite......*ler

Tjing!

Är jag bara gammal eller? Men hur fn funkar Facebook...

Vet inte om jag börjar bli gammal, men jag fattar inte ett dugg. Har en längre tid haft en Facebook sida, vänner har "addat" mig, som man säger. Jag har accepterat, och vips så är man kompis med hur måga som hellst.

Man får små request, om att gå med i olika "causes". Eller man ska svar på vilken glass man är, tur att det inte rör sig om pinnen för då hade jag nog varit en sån som Magnum innehåller.....*ler. Man ska acceptera, eller så kan man dissa förfrågan. Jag brukar trycka för fullt på Acceptera och så vidare, till en gräns när det blir jobbigt, och då går jag tillbaka till Startsidan. Och hela tiden har jag ingen aning om vad fn jag sysslar med, vet inte om det är rätt.

Pratade med en vännina i går, och hon har helt plösligt oxå blivit med Facebook. Vänninan är livrädd för att dra på sig skit i datorn, kan ju innehålla virus. Tänk er vårt samtal.

-Du, nu har jag fått på min mail att XX vill vara kompis med mig.
-Ja, ha. Men följ länken så kan du bara gå in och acceptera om du vill det.
-Okey.
Men du, om jag nu inte vill acceptera, vad gör jag då? Du vet XX, hon ville lägga till mig. Men jag orkar inte ha henne snokandes på min sida.
Du, hon ligger tydligen redan under mina vänner. Åhhh, hur har non nu hamnat där? Kan hon nu se allt som sägs till min? Och kan hon kolla på alla mina vänner nu?
-Vet inte, men tro inte det. 
-Oj, men vad händer nu? Ja ha, men det är ju du som skriver där? Vad är det där, hur gör du?
-Jag chatar med dig. Kolla, hi hi. Skit kul eller hur?
-Ja men, hur gör du?
-Kolla nere på sidan. Där står nog mitt namn, vet inte, men jag klickar bara på ett namn, som står i listan om man är online, och då kan man chata. Lite kul.
-Men, vad skriver du? Ha, ha. Ja det var ju kul.

-Oj, oj. Skit jag har hur många request som bara den. Herre gud, vad hon har varit flitig, vet du att XX har sänt mig minst 10 förfrågningar, kramar, hjärtan och allt vad man kan tänka sig. Herre gud, hon vill "sheepa" mig.
-Vad sa du?
-Ja, det är nåt "får" som man ska acceptera, du vet Sheep, fråga mig inte varför.
-Jag har oxå fått nåt sånt där, vad gör jag?
-Du har ju en knappt, där under. Där står det om du ska ignorera eller acceptera. Tryck bara på acceptera. 
-ja ha, och sen då? 
-Bara tryck på ja hela tiden.
-Nää vill jag inte, men vad händer? Tänk om man får virus, eller något annan skit.

Och så fortsätter vårt samtal, 2 stycken blinda, som försöler leda varandra i en skog som den ena bara varit i en gång.

Fan, börjar jag bli gammal.....

RSS 2.0