Fan vad chict!!

Halleluja, det finns fler bloggar som säger vad de tycker. Inte som de alla de där andra, de som är snorigt rika på sitt bloggande, får var med i program eller de som bara av en händelse har råkat vara i Sturegallerian och Shopat loss för hela vår månads lön precis som om det var grabbens fick peng. Eller de som av en händelse råkar vara på fel plats, och försöker smälta in i och vara som alla andra som råkar bo på den platsen. En sån där, "Men herre gud vad jag råkar känna mig utanför bara för att jag är den jag är", syndromet. Känns så skönt att man kan hitta små glädje spridare i detta virr varr av bloggare. Men det är väl det som gör det så himla kul, ja att mitt i allt så helt plötlsigt så bara finns de där. Så jag säger åter igen "Thank God" för att man kan hitta en sida som Fan vad Chict

Nä nu säger jag åter igen natti, natt i till er alla. I morgon är en ny dag, med frissa stopp, ska ju lägg om nytt tak på skit huset så att säga. Så får vi se om jag kan konkkurera med alla de andra senare......*blink


Kommentarer
Postat av: Peggygirl

Där är du ju...du bara försvann..:-) trodde du hade slutat blogga :-) kul att du är tillbaka så nu länkar jag dig igen ;-)

Ha det gott !

2009-01-13 @ 09:51:11
URL: http://www.peggygirl.se
Postat av: Pinglan

Hej söta du! Tack för den fina kommentaren och inlägget! Vi ska kämpa på, blir så mkt lättare när folk med samma åsikter ger sig till känna.



Kramar från Pinglan



Ps. Vi är två som bär skulden till Fan vad chict!

2009-01-13 @ 10:16:45
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: Pinglan

Du förresten, du är inte sugen på att delta i tävlingen? Vinnaren får ett inlägg publicerat på Fan vad chict! samt en länk till sin blogg. Du verkar vara en såndär som är värd tusen miljoner läsare, så passa på!



Reglerna hittar på du bloggen.



Kramis

2009-01-13 @ 10:24:30
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: Fan vad chict!

Åh! Smickrande till tusen, kul att du gillar våran blogg :)

Du är mer än välkommen att kika in igen,



kramen damen! / Snäckan

2009-01-13 @ 11:37:44
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: Carro

Vad härligt att du är tillbaka igen Marja-lee!! Du är den bästa av Lee;-) Tycker oxå att fan vad chict är super!! Pöss på daj;-)

2009-01-13 @ 17:58:38
URL: http://viktblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0